Summerpark Festival met Ants, TIKTAK, Techno V & Rewind stages!

_DSC9485

Op zondag 7 juli vier je de zomer op het ultieme zomerfestival van Nederland: Summerpark Festival! Na de zonovergoten editie van vorig jaar legt de organisatie de lat voor dit jaar nog hoger!

ANTS
De Ants kolonie komt vanuit Ushuaïa Ibiza naar Summerpark Festival en host de open air stage! Ants is al jarenlang het populairste open air event van Ibiza. Iedere zaterdag staat Ushuaïa in het teken van house, techhouse en techno begeleid door een spectaculaire show!

TIKTAK
De parkstage maakt dit jaar plaats voor het grootste en meest bekende eclectische event van Nederland: TIKTAK! Uiteraard neemt TIKTAK de populairste Urban eclectische live en dj-acts van Nederland mee!

TechnoV
De techno tent is dit jaar het domein van TechnoV! Met meer dan een half miljoen volgers is dit één van de grootste online techno platforms. Verwacht een uitgebalanceerde techno line-up met nieuw talent en gevestigde namen.

Rewind
Back by dope demand! Na de spectaculaire zwembad stage op afgelopen editie mag Rewind dit jaar niet ontbreken. Rewind spoelt terug naar de hits van toen en fast forward naar de hits van nu.

ALMERE STRAND
Summerpark Festival vindt plaats op één van de mooiste festival locaties van Nederland: het Almere Strand. Op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam word je betoverd door een mix van water, bomen en een prachtig strand.

Early bird verkoop
De Early bird verkoop gaat van start op zaterdag 9 maart om 12:00 uur op www.summerparkfestival.nl.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar www.summerpark.nl of volg ons op www.facebook.com/summerparkfestival.