FINAL INFO + TIMETABLE

Bereid je voor op de komende editie van Summerpark Festival! Op zondag 3 juli is het eindelijk tijd om samen de zomer te vieren op het Almere Strand. Zorg dat je goed voorbereid bent en lees de final info hieronder.

TICKETS
De laatste tickets zijn nu te koop!

Ik heb mijn ticket(s) niet ontvangen of ben ze kwijt, wat nu?

Tickets worden direct verstuurd nadat de betaling is voltooid. Heb je je tickets nog niet ontvangen of ben je ze kwijt? Ga naar de site van Paylogic, vul je e-mailadres in en ontvang je tickets opnieuw.

Je tickets zijn daarnaast altijd te downloaden in je Paylogic profiel. Inloggen doe je hier. Zijn je tickets ook niet in je Paylogic account terug te vinden? Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of een typefout gemaakt. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt, kan dit gewijzigd worden?

Geen probleem. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

TIMETABLE
Wil jij weten waar en wanneer je favoriete artiesten draaien? Check de timetable hieronder!

RECYCLE CHIP
Wij werken met een statiegeldsysteem op alle bekers, blikjes en flesjes die wij uitdelen aan de bar tijdens al onze evenementen. Om alles wat we uitdelen te recyclen, willen we zoveel mogelijk verzamelen. Op deze manier houden we het evenement samen schoon en zorgen we ervoor dat er geen afval op de grond ligt.

Hoe werkt dit? Je ontvangt gratis een recycle chip bij de ingang. Let op: deze chip is geen muntje waarmee je drankjes kunt betalen. Hij heeft geen waarde en kan alleen gebruikt worden voor het statiegeld.

Eerste ronde? Lever je recycle chip in tijdens je bestelling aan de bar;
Volgende ronde? Neem je lege beker/fles mee naar de bar en ruil hem in bij het bestellen van je nieuwe drankje;
Ben je je beker kwijt? Dan moet je 0,5 munt betalen voor een nieuwe beker/fles;
Klaar? Breng je lege beker/fles naar de bar en ruil hem in voor een recycle chip.Zo houden we samen Summerpark Festival schoon!

AUTO & PARKEREN
Je kunt je auto parkeren in de omgeving van het festivalterrein. Volg de borden en instructies van ons parkeer personeel. Vergeet niet waar je je auto hebt geparkeerd! Koop je parkeerticket in de pre-sale en bespaar zo €5,-!

Summerpark Festival vindt plaats op het Almere Strand aan de Muiderzandweg in Almere.

OPENBAAR VERVOER
Geen zin om te bobben? Summerpark Festival is ook bereikbaar met de trein. Het dichtstbijzijnde station is Almere Poort. Dit station ligt op ongeveer een kwartier lopen verwijderd van de eventlocatie. Wil je de laatste trein halen? Zorg dat je niet later dan 0:30 uur weer terug op Almere Poort station bent.

Wees goed voorbereid op je reis en gebruik de ‘NS Reisplanner‘ of ‘9292’. Je kunt deze hulpmiddelen gebruiken om te achterhalen of (en hoe) werkzaamheden van invloed zijn op je reis. Plan je heenreis en terugreis een aantal dagen van tevoren met de app ‘Reisplanner Xtra’ of de website www.ns.nl.

PINAUTOMAAT
Er is geen pinautomaat aanwezig op het event. Het is wel mogelijk om jouw muntjes te betalen met PIN, creditcard of cash.

MINIMUMLEEFTIJD
De minimumleeftijd voor Summerpark Festival is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het event. We maken hier geen uitzonderingen op. Zorg dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt. Geen ID betekent geen toegang!

LOCKERS
Er zijn lockers verkrijgbaar op Summerpark Festival. Een locker kost €8 ex. fee in de online pre-sale. Je ontvangt een locker nummer en PIN code via de mail. De locker pre-sale is open tot vrijdag 1 juli om 07:00 uur.

CELEBRATE SAFE
Tijdens Summerpark Festival feesten we veilig. Als je vragen hebt over het gebruik van alcohol of andere drugs ben je meer dan welkom om te praten met een van de mensen van de Unity Stand (partner van Celebrate Safe). Unity is een vrijwilligersproject in de Nederlandse partyscene. Hun vrijwilligers zullen je graag op een objectieve en open minded manier advies geven over alcohol en andere drugs.

Voel je je onwel? Of voelt iemand zich niet lekker? Aarzel niet en ga naar onze eerste hulp. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

PROTECT YOUR EARS
Hear the Music, Protect your Ears

Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen én bescherm je niet geheel onbelangrijk je gehoor. Nog niet in het bezit van een paar kwalitatieve gehoorbeschermers? Tijdens Summerpark Festival zijn PartyPlug oordoppen van Alpine verkrijgbaar bij de Alpine stand. Deze zitten super comfortabel en zijn herbruikbaar, dus beschermen je oren niet alleen tijdens Summerpark Festival, maar ook tijdens andere evenementen. Life sounds better with Music.

BEN JE OKÉ?
Ongewenst seksueel gedrag is niet oké, ook niet bij concerten, op festivals en in de clubs. Als je denkt dat iemand wordt lastiggevallen, vraag dan: ‘Ben je oké?’ Zo hebben we allemaal een mooie tijd op Summerpark Festival. Ga voor meer info over dit soort situaties en hoe je er het beste mee om kunt gaan naar benjeoke.nl.

ZERO TOLERANCE
Het drugsbeleid op Summerpark Festival is zero-tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan.