Veelgestelde vragen nieuwe datum Summerpark Festival

Lieve Summerpark fans,

Vandaag, 21 april, kondigde de Nederlandse regering een verlenging van haar maatregelen tegen de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) aan. Alle evenementen die t/m 31 augustus plaatsvinden, moeten worden uitgesteld. Met veel pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat Summerpark Festival niet kan plaatsvinden op zondag 5 juli 2020 en daarom wordt verplaatst naar 4 juli 2021. Uiteraard gaan we ons uiterste best doen om te zorgen dat de line-up zoveel mogelijk intact blijft.

Ondanks dat het nieuws niet als een verrassing komt, komt de klap hard aan. Ons team werkt het hele jaar door hard om een geweldige ervaring te creëren voor alle bezoekers.

De gezondheid en veiligheid van jullie, onze bezoekers, artiesten & medewerkers is echter het belangrijkste en daarom begrijpen we deze beslissing.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle steun en positieve berichten die we tot nu toe hebben ontvangen. Het is hartverwarmend om te zien dat we in deze moeilijke tijd op veel begrip en geduld van onze bezoekers kunnen rekenen.

Alle reeds gekochte kaarten blijven geldig voor editie op 4 juli 2021. Alle ticket kopers worden morgen voor het einde van de dag persoonlijk per e-mail gecontacteerd over de vervolgstappen (check ook je spam folder)

Stay safe & Stay home

Wij hopen iedereen volgend jaar op 4 juli 2021 te zien op een zonovergoten strand van Almere! 💛

De Nederlandse overheid heeft de maatregelen rondom het Coronavirus (COVID-19) verlengd. Alle evenement die gepland staan t/m 31 augustus 2020 moeten verplicht worden uitgesteld. Helaas betekent dit dat Summerpark Festival niet plaats kan vinden op de originele datum (5 juli 2020), maar verplaatst wordt naar 4 juli 2021.

Alle tickets Summerpark Festival blijven geldig voor de nieuwe datum; 4 juli 2021. Dit betekent dat je Summerpark Festival nog steeds kunt ervaren zoals je had verwacht.

Alle tickets Summerpark Festival blijven geldig voor de nieuwe datum; 4 juli 2021. Door jouw ticket te behouden help je de organisatie van Summerpark Festival enorm. Met de steun van onze fans kunnen wij ook in de toekomst onze events blijven realiseren. Als je er niet bij kunt zijn op de nieuwe datum van Summerpark Festival (4 juli 2021), kan je een terugbetaling aanvragen. Dit kan tot uiterlijk 22 mei 2020. Houd hierbij rekening dat de terugbetalingen vanaf 1 maand na Summerpark Festival 2021 worden verwerkt, in overeenstemming met de nieuwe regulering.

Als je een ticket hebt gekocht ontvang je van ons een e-mail. Hiermee kun je tot uiterlijk 22 mei 2020 je voorkeur aan ons doorgeven.

Als je een ticket hebt gekocht ontvang je van ons een e-mail. Hiermee kun je tot uiterlijk 22 mei 2020 je voorkeur aan ons doorgeven. Bij geen reactie, wordt je ticket automatisch geldig voor de volgende editie van Summerpark Festival.

Nee, alle ticket(s) blijven geldig voor de nieuwe datum; 4 juli 2021. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

Het is alleen mogelijk om de gewenste optie voor de gehele order te verwerken. Dit betekent helaas dat het niet mogelijk is om de bestelling binnen je groep op te splitsen.

In lijn met de regeling opgesteld door de brancheorganisaties, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, ontvang je de refund uiterlijk een maand na de nieuwe datum van Summerpark Festival, 4 juli 2021.

Wij kunnen helaas geen informatie geven over niet-officiële ticket resellers, zoals TicketSwap, Marktplaats, Ticket4U etc, omdat wij geen officiële samenwerking met hen hebben. Je kunt proberen contact op te nemen met de reseller en/of met de persoon die jou (een) ticket(s) heeft verkocht, omdat hij/zij een e-mail ontvangt met informatie over de verplaatsing van het evenement en de vervolgstappen.

Helaas valt het buiten onze macht om je te helpen bij het verkrijgen van alternatieve oplossingen/restituties voor producten die zijn gekocht bij andere bedrijven dan onze officiële ticketpartner, Paylogic. We raden je aan contact op te nemen met het bedrijf waar je een hotel en/of vlucht hebt geboekt. Onze ervaring is dat zij je waarschijnlijk kunnen helpen in deze situatie.

Ja, alle locker vouchers en/of parkeerkaarten zijn geldig voor de nieuwe datum.

We zijn in contact met alle artiesten en we doen ons uiterste best om dezelfde line-up te bevestigen voor de nieuwe datum. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder bestaande agenda’s. We zullen jullie hier zo snel mogelijk over informeren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@summerparkfestival.nl en Facebook. Wij helpen je graag met al je vragen en benodigde informatie. Let in de tussentijd goed op jezelf; samen komen we hier doorheen.