CORONA UPDATE

Lieve Summerpark fans,
Vandaag, 21 april, kondigde de Nederlandse regering een verlenging van haar maatregelen tegen de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) aan. Alle evenementen die tot 31 augustus plaatsvinden, moeten worden uitgesteld. Met veel pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat Summerpark Festival niet kan plaatsvinden op zondag 5 juli 2020 en daarom wordt verplaatst naar 4 juli 2021. Uiteraard gaan we ons uiterste best doen om te zorgen dat de line-up zoveel mogelijk intact blijft.

Ondanks dat het nieuws niet als een verrassing komt, komt de klap hard aan. Ons team werkt het hele jaar door hard om een geweldige ervaring te creëren voor alle bezoekers.
De gezondheid en veiligheid van jullie, onze bezoekers, artiesten & medewerkers is echter het belangrijkste en daarom begrijpen we deze beslissing.
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle steun en positieve berichten die we tot nu toe hebben ontvangen. Het is hartverwarmend om te zien dat we in deze moeilijke tijd op veel begrip en geduld van onze bezoekers kunnen rekenen.

Alle reeds gekochte kaarten blijven geldig voor editie op 4 juli 2021. Alle ticket kopers worden morgen voor het einde van de dag persoonlijk per e-mail gecontacteerd over de vervolgstappen (check ook je spam folder)

Stay safe & Stay home
Wij hopen iedereen volgend jaar op 4 juli 2021 te zien op een zonovergoten strand van Almere! 💛